1- 2005 yılı İstanbul TÜYAP Uluslararası Gastronomi Festivalinde "Gökkuşağı pırıltılı berika soslu kuzu eti" spesiyalimiz, Türkiye birinciliği ile ödüllendirilmiştir.
2- 2016 20-25 Ocak Tarihleri Arasında Antalya Uluslararası Altın Kep Yemek Yarışması.
Alınan derece 3.'lük Ödülü: Altın Madalya
3- 2016 18-22 Şubat tarihleri arasında İstanbul Uluslararası Gastronomi Fuarı
Alınan Dereceler:
- Balık Yemekleri Kategorisinde 2.'lik Gümüş Madalya
- Ev Yemekleri Kategorisinde 4.'lük Merit
- Tatlı Yapımı Kategorisinde 3.'lük Bronz Madalya
- Liseler Arası En İyi Yemek Kategorisinde 1.'lik ve Türkiye'nin En İyi Lisesi Unvanı – Altın Madalya Alınmıştır.
4- 2015 Yılı Ocak Ayı İstanbul 13. Uluslararası Gastronomi Fuarı:
- Pizza Çeşitleri Kategorisinde 3 2.'lik ve 3 Gümüş Madalya Alınmıştır.
Sportif ve Sosyal Etkinlikler
1- 2016 Yılı İller Arası Atletizm Yarışması Türkiye 3.'lüğü
Ayrıca Kurumumuz 2015 Yılı İtibariyle "Beyaz Bayrak" Sertifikasına Sahiptir.
Yarışmadan görüntüler için tıklayınız.