Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Dünya Standartlarda Modern Bir Eğitim Konumu Durumuna Gelmektir.

Misyon: Turizm sektörüne ana eleman yetiştirmek ve Uygulama Otelimizde Hizmet Alanlara Eğitimli İnsan Gücü İle Modern ve Rahat Bir Ortamda Konaklama Hizmeti Sunmak, Hizmet Memnuniyetini Sağlayarak Müşteri Beklentilerine Cevap Vermektir.

Başarılar: Okulumuzda ve Uygulama Otelimizde düzenlenen hizmet içi eğitim çalışmaları, sosyal faaliyetler ve verdiğimiz yaygın eğitim çalışmaları okulumuzun tanıtımını kolaylaştırıyor ve bunların içinde en önemlisi, Trabzon´un ve bölgemizin dünya çapında bir turizm kenti olması, okulumuzun rekabet gücünü artırıyor. Özet olarak; güçlü ve zayıf yanlarımızın, fırsatlarımızın ve tehditlerimizin iyi analiz edilmesi hayati önem taşımaktadır. Bizler hedeflerimize yönelik çalışmalarımızı bu doğrultuda ve bu şartlarda planlıyoruz. Değişen koşullara, yaşanan kültürel, ekonomik, sosyal ve teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmemiz ancak bu şekilde mümkün olacaktır. Akçaabat Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ülkemizde ve dünyada turizm eğitimi alanında daima en önde olmaya çalışacaktır.

Saatler: Ders Başlangıç saati:08:10 Ders Bitiş Saati:16:20
Isınma: Kaloriferle ısınma(Kömürlü)
Yabancı Dil: İngilizce, Rusça, Arapça
Sportif Etkinlikler: Hasan GEDİKLİ isimli öğrencimiz kros yarışmasında il 2.si olmuştur. Remzi SEYİS isimli öğrencimiz 63 kg. Genç B Kategorisinde il 1.si olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akcaabatataturkmeslekiteknik.meb.k12.tr

Adres - SÖĞÜTLÜ MAH. BİLGE CAD. AKÇAABAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 5A İÇ KAPI NO 1 AKÇAABAT / TRABZON

Öğretim Şekli :Örgün Eğitim

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklık 3 km.