AHİ EVRAN YILI ETKİNLİKLERİ GENİŞ KATILIMLA SONA ERDİ.

Ahi Evran' ın Doğumunun 850. Yıl Dönümü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı tarafından 2021 yılının Ahi Evran yılı kutlanması Genelgesi  kapsamında okulmuzda Ahi Evran Yılı programı düzenlendi. Programa Akçaabat Kaymakamı Sn. Ramazan KURTYEMEZ, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Tolga ERGÜDEN, Akçaabat Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan AKIL, Trabzon Üniversitesi Türkçe Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suat UNGAN, akçaabat esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Yaşar SİVRİKAYA, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, misafirler, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz katıldı. Etkinlikten görüntüler için tıklayınız.

Programın sunuş metni için tıklayınız.

Ahilik üzerine konuşma metni için tıklayınız.

29.11.2021 2911

Adres:
SÖĞÜTLÜ MAH. BİLGE CAD. AKÇAABAT ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BLOK NO 5A İÇ KAPI NO 1 AKÇAABAT / TRABZON